OBB – Oud Bonkhörn Borrel!

Dit jaar is het voor de 40e keer Bonkhörn! Een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk oud-vrijwilligers terug te zien. Daarom organiseren we op vrijdag 31 augustus a.s. (de vrijdag tijdens de speelweek) na het vuur op het veld de…..

 

OBB, oftewel de Oud Bonkhörn Borrel!

 

Een gezellig feestje voor alle vrijwilligers (toen en nu) van 40 jaar Bonkhörn. Kom je ook een borrel halen? Stuur dan een mail naar julius@bonkhorn.nl.

En als je nieuwsgierig bent hoe het er tegenwoordig aan toe gaat op Bonkhörn ben je die vrijdagmiddag al van harte welkom op het veld. We zitten op het ijsbaanterrein in Loppersum. Of kom even kijken bij de optocht door het dorp, de muzikul en het vuur vanaf 19.00 uur.

Wat? Oud Bonkhörn Borrel
Wanneer? Vrijdag 31 augustus
Waar? Sporthal de Boshal in Loppersum
Hoe laat? Vanaf 22.00 uur (na het opfikken van de hutten)
Voor wie? Alle vrijwilligers (toen en nu) van 40 jaar Bonkhörn

We zien je graag op de OBB! Borrel je mee?