Bijna Bonkhörn!

Donderdagavond beginnen we met opbouwen van Bonkhörn 2018! Dus nog maar een paar nachtjes slapen en dan mogen jullie (weer) timmeren, knutselen, dansen, springen, smikkelen, schminken, de lucht kussen, eten, drinken en natuurlijk lekker gek doen!

 

BONKHÖRN VIERT FEEST!

 

En dat al voor de 40e keer! Zijn jullie er klaar voor?

Jullie zijn maandag vanaf 9.15 uur welkom op het pas gemaaide veld. Parkeer je fiets vooraan in de Bonkhörn-fietsenstalling. Niet tegen het hek langs het pad, want we moeten het pad vrijhouden. Auto’s graag parkeren op de parkeerplaats van het sportpark. Niet half op de stoep van de Bosweg, want dan wordt het onoverzichtelijk en dus gevaarlijk. Neem je brood (voor in de middagpauze) en beker mee (wij zorgen voor de inhoud van de beker) en trek stevige schoenen aan (da’s beter dan laarzen). Voorzie al je eigen spullen even van je naam. We hebben gereedschap genoeg, dus je eigen hamer meenemen hoeft niet.

Op het veld hoor/zie je in welke groep je zit en krijg je ook je t-shirt. Nog niet aangemeld? Maandag kun je je vanaf 8.45 uur nog inschrijven. De inschrijfkosten zijn dan € 22,50.

Nog ‘schoon’ hout en/of knutselmateriaal voor Bonkhörn? Kom het brengen op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of tijdens de week!

Tot Bonkhörn!

Julius Bonk

Bonkhörn dat is vakantie
Bonkhörn dat is plezier!